2019 · Creating products with designed properties through innovative powder-based 3D printing technology · Fresh on demand · Kennis- en modelkoppelingen voor borging voedselveiligheid in de groente- en fruitsector · Non-animal predictions of the behaviour of chemicals in the body · Proteins on steel: science based solutions for fouling in the food industry · Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteit · Sustainable polysaccharide/protein-rich ingredients from natural and mild treatments · Synergy 4 shelf life · Valorization of licorice root by-product for safe natural antimicrobials · Verwerkingsfactoren pesticiden in diervoeding 2018 · Protein functionality II: stability of highly concentrated protein · Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteit · Use-cases 3D food printing 2017 · Design and sensory perception of multi-scale food structures fabricated by 3D printing · Going bananas - Waar komt die banaan vandaan? · Ketenbreed kwaliteitsonderzoek uien · LC-MS-methoden voor detectie voedselallergenen · Optimalisatie raffinage plantaardige olieën en vetten · Snelle on-site screening op authenticiteit van oliën, vetten en afgeleide producten voor food en feed · Sustainable ingredients 2016 · Duurzaam ingevroren en smaakvol · Geheim van tetrodoxine in Nederlandse schelpdieren · Heterogenity in spores of food spoilage fungi · Interactieve bewaarsystemen voor aardappelen · Oppervlaktebesmettingen in de levensmiddelenindustrie 2015 · GreenCHAINge · Veilige valorisatie van slachtbijproducten