2020KoM20008 Verbreding praktijktoepassing IPM-vogelmijt
2020LWV19082 Dicht-bijvangst LWV19110 SOLVE (SOLutions in consumer behaViour to rEduce plastic waste from food&drink industry) LWV19146 FLOREX: innovatie & participatie in consumentenonderzoek voor de sierteeltsector 2019 AF-18007 Implementatie interventies eetomgeving op het werk AF-18041 Naar gezonde en duurzamere winkels AF-18051 Echte en eerlijke prijs duurzame productenAF-18060 Transparant gezond en duurzaam TU-18104 Echte en eerlijke prijs duurzame producten TU-18111 De waarden van groenten en fruit 2018 AF-17005 Breaking habits for the better TU-17005 Methode milieufoodprint tuinbouwproducten 2017AF-16096 Smart food intakeAF-16106 Food, value and impactAF-16193 Voedseleducatieplatform: alle kinderen voedselvaardigAF-16201 Trusted source AF-16205b Business Policy Intelligence AF-16205a Economische informatievoorziening TU-1605-068 Market intelligence voedingstuinbouw 2.0 TU-1605-096 Food, value and impact TU-1605-140 Continuous improvement of sustainability of agro products 2016 AF-15291 Houdbaarheid begrepen; intelligent schapbeheer in retailTU-1509-046 Benefits of nature 2015 AF-14318 CARVE: Ketenaanpak reduceren voedselverliezen en voedselverspilling
2020 LWV19131 Project ProtOn LWV19138 Reformulated foods & impact on blood glucose and well-being LWV19150 The impact of protein glycation on dairy protein digestion and post-prandial amino acid absorption kinetics in vivo in humans LWV19222.08 Groen voor zorg: toepassingen voor patiënt en professional LWV19222.09 Groene schoolpleinen voor een gezonde ontwikkeling van kinderen LWV19286 PROMEPHY: Metabolic fate of plant based proteins LWV19287 Succesvol herstel na een heupfractuur met een gecombineerde aanpak van voeding en beweging in ouderen: EMPOWER-GR 2019 Duurzame fruitintroducties beter begrepenAF-18005 Synbiotics to restore microbiota resilience disruption by antibiotic treatments AF-18012 Effect of processing on digestion and immunogenicity of proteins in infant nutrition AF-18019 In vivo effects of amylase trypsin inhibitors from wheat in the human gut AF-18141 A view to a cellAF-18069 Immuun-fitheid: interindividuele variatie en identificatie van nutriënten die hierop aangrijpen AF-18072 De vergeten maaltijd: eetbeleving ouderen met dementie in zorginstelling AF-18142 Combining deep sequenching omics approaches to translate an altered microbial composition towards health benefitsTU-18001 Gezonder binnenklimaat door inzet plantenTU-18012 Implementatie interventies bij intramurele zorginstellingen en horecaTU-18037 Sleutelprocessen in productie plantenstoffen voor food, farma en exoten TU-18042 Een groene tuin, een gezonde tuin TU-18047 Businesscase Planten voor een prima binnenklimaat TU-18134 Prettig groen wonen – huren met groen als buren 2018 How low can you goAF-17014 CulturedAF-17048 Positieve gezondheidseffecten van GABA in aardappel en tomaat AF-17064 Dieetinterventie met een elementaire toetsAF-17067 Prebiotica en stoelgang AF-17068 Effecten van maternale insuline resistentie en hyperglycmie tijdens zwangerschap 2017AF-16012 Nutrition to improve quality of life of IBS patient AF-16035 PhenFlex-based resilience as measure for health effects of diet AF-16060 Sesame open: unlocking the potential of organic sesame AF-16073 Groente als ingrediënt AF-16098 Gezonde schoollunch AF-16187 Novel dual species fermented dairy foods and formulas with enhanced functionalityAF-16503 Protein prostate AF-16504 Anabolic properties of plant-based proteins AF-16505 Perceivable benefits AF-16507 Healthy and sustainable diets TU-1604-012 Conjuctanalyse en modelleren visuele aspecten sierteeltproducten TU-1604-050 Groene gezonde studenten TU-1605-054 Ouders verleiden; ouders activeren groenten en fruit mee te geven naar school2016Once you pop, you just can’t stop: how mindset rules biology and makes you eatAF-14510 Casein and recoveryAF-15206 ProMuscle in de praktijk AF-15216 Improved quality of personalized food objects AF-15262 Personalized Nutrition and Health AF-15269 Future proteins: nutritional quality and bio-functional activity AF-15502 Mitochondrial health AF-15503 Evolutionary trade-offs AF-15504 Smooth bite for all AF-15505 Sharp-Basic TU-1509-026 Nieuwe snackgroenten voor nieuwe eetmomenten 2015 Food2Learn: Effect of omega-3 LCPUFA intervention AF-14265 Voeding slim thuis AF-14304 Functional food mondspray met ovomucine TU-1409-012 Groen voor grijs TU-1409-013 Groene gezonde ziekenhuizen
2020 LWV19032 System innovation in broiler rearing to improve overall sustainability LWV19049 Vital Chick Chain LWV19064 Breeders In Technology (BITe) LWV19081 Risico Vogelgriep: relatieve rol van insleeproutes en bioveiligheid LWV19096 Realtime Monitoring Emissies Pluimveehouderij (Meten = Weten) LWV19161 Insect products as health promoter in poultry and pig feed LWV19175 Improving low-protein diets to prevent behavioural problems in pigs LWV19222.05 Beheer eikenprocessierups LWV19225 Varkenskompas – Varkenshouders op koers met gezonde, vitale varkens LWV19253 Microalgen ter verbetering gezondheid jonge dieren LWV19256 Toekomstbestendige en verantwoorde zuivelsector 2019 Kopverdover pluimveeTransmissie humaan pathogenenAF-18022 To control coccidiosis AF-18031 Verlagen endotoxine-uitstoot bij vleeskuikens AF-18053 Familievoer(en): transitie naar een innovatief voerconcept AF-18091 Trager groeiende vleeskuikens: Op weg naar integraal duurzaam dierenwelzijn AF-18096 Een gezond klimaat voor dier, mens en omgeving AF-18112 Beheersing van Campylobacter in de pluimveeketen 2.0 AF-18119 1H4F-HEVentie: Hepatitis E virus intervention in primary pig productionTU-18109 Bacillus thuringiensis diagnostiek 2018AF-17023 Greenwell: Greening animal welfare in the broiler chain AF-17059 1H4F-BIT-MAP: Biggen In Transitie AF-17060 1H4F- Duurzame beheersing van kiemgetal in geitenmelk 2017AF-16022 Breed4FoodAF-16138 Multi-analyt diagnostic methods to detect food pathogens AF-16141 Rapid at-line detection of environmental Listeria AF-16160 1H4F-Safer Food with Big DataAF- 16161 1H4F-Risk-based monitoring van Toxoplasma gondii- en Trichinella spp.-infecties AF-16162 1H4F-Biomarkers voor welzijn van melkveeAF-16067 Smart tools voor vitale varkensAF-16173 Early nutrition and feather pecking behaviour in mature laying hens AF-16174 Energy evaluation of fish feedsAF-16178 Insecten als innovatieve veevoerconcepten AF-16182 Innovatief integraal houderijsysteem voor zeugen, biggen en vleesvarkensAF-16183 1H4F-Lactatie op maat AF-16185 1H4F-Kansen voor het kalf in de keten AF-16602 Partnership DSM-STW TU-1605-010 Ecofysiologisch gedrag en risicobeoordeling Listeria monocytogenesTU-1605-112 Nieuwe veilige gewassen uit de kas 2016 AF-15203 Healthy bonesAF-15220 Borgen van de veiligheid van insecten AF-15221 Duurzame Zuivelketen 2.0 AF-15223 1H4F-Vitaal en gezond kalf in een duurzame kalverhouderij AF-15226 1H4F-Fight FLU! Vogelgriep: introducties voorkomen, impact verminderen AF-15227 1H4F-Integrale aanpak Streptococcus suis-infecties varkenshouderij AF-15234 Gezondheid en welzijn van parkgehuisveste konijnen AF-15257 Breeders in balance AF-16053c Opfokzeugen in opleiding 2015 AF-14225 Voorspellen mycotoxinen in granen
2020LWV19026 Fibre-protein interactions for nutritional rich beverages LWV19027 PlantPROMISE: Plant PROtein Meat alternatIveS using Extrusion LWV19063 Mycotoxin prediction with hyperspectral imaging LWV19091 Voedsel-en voederveiligheid en valorisatie van nieuwe en wettelijk beperkte reststromen voor diervoeder LWV19099 Borgen van de veiligheid van insecten LWV19109 Maintaining quality of seeds, nuts and their derived products – optimizing transport conditions LWV19125 hOrganoid for animal-free food hazard identification analysis LWV19128 One Health For Meat Products (vervolg) LWV19172 Mild solutions 4 fungi LWV19176 Pork Quality and Safety Assessment Tools (PorQSAT) LWV19200 Prebiotics from plant kingdom side streams LWV19213 Food Contact Thin Walled Injection Moulded All PLA Packaging LWV19236 Strategies to diminish astringency of plant proteins LWV19240 Understanding and measurement of fruit quality LWV19245 Verpakkingen vs. Verliezen LWV19252 Dutch initiative for evaluation and quality assurance of fast methods in food safety testing LWV19289 Enhancing sustainable and safe protein production in Insects through Next Generation Sequencing (InsectNGS) 2019 Creating products with designed properties through innovative powder-based 3D printing technology AF-18029 Verwerkingsfactoren pesticiden in diervoedingAF-18042 Sustainable polysaccharide/protein-rich ingredients from natural and mild treatments AF-18059 Proteins on steel: science based solutions for fouling AF-18070 Non-animal predictions of the behaviour of chemicals in the body AF-18094 Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteit AF-18124 Valorization of licorice root by-product for safe natural antimicrobials TU-18098 Fresh on demand TU–18039 Kennis- en modelkoppelingen voor borging voedselveiligheid 2018Use-cases 3D food printingAF-17038 Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteit AF-17101 Protein functionality II: stability of highly concentrated protein 2017 AF-16002 Optimalisatie raffinage plantaardige oliën en vetten AF-16008 Going bananas – Waar komt die banaan vandaan? AF-16051 Ketenbreed kwaliteitsonderzoek uienAF-16091 Snelle on-site screening op authenticiteit van oliën, vetten AF-16094 LC-MS-methoden voor detectie voedselallergenen AF-16506 Sustainable ingredients AF-16508 Design and sensory perception of multi-scale food structures fabricated by 3D printing 2016AF-15212 Oppervlaktebesmettingen in de levensmiddelenindustrie AF-15235 Duurzaam ingevroren en smaakvolAF-15240 Interactieve bewaarsystemen voor aardappelen AF-15507 Heterogenity in spores of food spoilage fungi AF-16054 Geheim van tetrodoxine in Nederlandse schelpdieren 2015 AF-14329 Veilige valorisatie van slachtbijproductenTU-1406-031 GreenCHAINge
AF-EU-20016 | AVANT AF-EU-20018 | FNS-Cloud – Food Nutrition Security Cloud AF-EU-20019 | MetroFood-PP: MetroFood Research Infrastructure, Preparatory Phase AF-EU-20025 | One Health European Joint Programming (One Health EJP) – 2e call projecten AF-EU-20026 | i2Connect AF-EU-20039 | SPRINT AF-EU-17014 | Diverimpacts AF-EU-17018 | My toolbox AF-EU-17033 | SIMRA Social Innovation in Marginalised Rural Areas AF-EU-16001 | SUCCESS – Strategic Use of Competitiveness towards Consolidating the Economic Sustainability of the European Seafood sector AF-EU-16005 | NoAW – Innovative approaches to turn agricultural waste into ecological and economic assetsAF-EU-16006 | Sim4Nexus AF-EU-16007 | RICHFIELDS: Research Infrastructure on Consumer Health and Food Intake using E-science with Linked Data Sharing AF-EU-16008 | REFRESH AF-EU-16010 | MycoKey AF-EU-16012 | G-Twyst AF-EU-15003 | IMPARASAF-EU-15009 | I3 Food AF-EU-15026 | OrAqua AF-EU-15027 | SUSFANS : Metrics, models and foresight for sustainable food and nutrition security in Europe AF-EU-14011 | VALERIE AF-EU-14012 | AGRICISTRADE AF-EU-14013 | DIVERSIFY AF-EU-14021 | 2P2F Smartagrifood 2 AF-EU-13015 | FusionsAF-EU-13023 | SmartAgriFood – cSpace AF-EU-13026 | Securefish AF-EU-13027 | Pick ‘n Pack AF-EU-13030 | Foodmetres