2020KoM20005 – Koploperscursus MelkveehouderijKoM20008 – Verbreding praktijktoepassing IPM-vogelmijtKoM20022 – Veerkracht- Lang leve de gezonde melkkoeKom20038 – Veiligheid van circulaire diervoedersKoM20040 – Wijs met WormenKoM20042 – Streefwaardes en KPI’s voor melkveehouders richting 2030KoM20044 – Met de klas naar de groente- of fruitttelerKoM20046 – Hokverrijking voor varkens gewikt en gewogenKoM20047 – Kennisverspreiding natuurlijke middelen t.b.v. duurzame veehouderijKoM20049 – Naar een robuuste MFL: van kennis naar actie2021KoM21004 – Eigen eiwit van eigen landKoM21012 – VoedselverspillingKoM21014 – Kennis voor de Keurmeesters van de Toekomst
2021LWV20.286 – True Price – Van inzicht naar actie2020LWV19082 – Dicht-bijvangstLWV19110 – SOLVE (SOLutions in consumer behaViour to rEduce plastic waste from food&drink industry)LWV19146 – FLOREX: innovatie & participatie in consumentenonderzoek voor de sierteeltsector2019AF-18007 – Implementatie interventies eetomgeving op het werkAF-18041 – Naar gezonde en duurzamere winkelsAF-18051 – Echte en eerlijke prijs duurzame productenAF-18060 – Transparant gezond en duurzaamTU-18104 – Echte en eerlijke prijs duurzame productenTU-18111 – De waarden van groenten en fruit2018AF-17005 – Breaking habits for the betterTU-17005 – Methode milieufoodprint tuinbouwproducten2017AF-16096 – Smart food intakeAF-16106 – Food, value and impactAF-16193 – Voedseleducatieplatform: alle kinderen voedselvaardig AF-16201 – Trusted sourceAF-16205b – Business Policy Intelligence AF-16205a – Economische informatievoorziening TU-1605-068 – Market intelligence voedingstuinbouw 2.0 TU-1605-096 – Food, value and impact TU-1605-140 – Continuous improvement of sustainability of agro products 2016AF-15291 – Houdbaarheid begrepen; intelligent schapbeheer in retailTU-1509-046 – Benefits of nature2015AF-14318 – CARVE: Ketenaanpak reduceren voedselverliezen en voedselverspilling
2021LWV20.024 – Effects of Human Milk Oligosaccharides in infant and adult nutrition and immune healthLWV20.043 – LactasticLWV20.100 – Galactose in Early Life Nutrition (GALE)LWV20.107 – EXTREAMS – tEXturizing & Taste from side stREAMSLWV20.138 – Smaakborging groente en fruitLWV20.155 – Quantifying differences in bioavailability of different dietary proteins in older adultsLWV20.165- FucoQuest: The impact of fucosylated human milk oligosaccharides on infant gut microbiome, metabolism and gut functionLWV20.187 – ATI-DETOX Modification of functional properties of Amylase Trypsin Inhibitors by REDOX reactions to mitigate pathogenic effectsLWV20.218 – Gut Health & Bioactive Peptides (GUT-BIOPEP)LWV20.221 – RESTRUCTURELWV20.319 – Joining forces during the Covid-19 pandemicLWV20.343 – Voedseleducatie Platform 3.0; alle kinderen voedselvaardigLWV20.345 – Microbiota veranderingen en modulatie in kankerpatiënten 2020LWV19131 – Project ProtOnLWV19138 – Reformulated foods & impact on blood glucose and well-beingLWV19150 – The impact of protein glycation on dairy protein digestion and post-prandial amino acid absorption kinetics in vivo in humansLWV19222.08 – Groen voor zorg: toepassingen voor patiënt en professionalLWV19222.09 – Groene schoolpleinen voor een gezonde ontwikkeling van kinderenLWV19286 – PROMEPHY: Metabolic fate of plant based proteinsLWV19287 – Succesvol herstel na een heupfractuur met een gecombineerde aanpak van voeding en beweging in ouderen: EMPOWER-GR2019AF-18005 – Synbiotics to restore microbiota resilience disruption by antibiotic treatmentsAF-18006B – How low can you goAF-18012 – Effect of processing on digestion and immunogenicity of proteins in infant nutritionAF-18019 – In vivo effects of amylase trypsin inhibitors from wheat in the human gutAF-18069 – Immuun-fitheid: interindividuele variatie en identificatie van nutriënten die hierop aangrijpen AF-18072 – De vergeten maaltijd: eetbeleving ouderen met dementie in zorginstellingAF-18141 – A view to a cellAF-18142 – Combining deep sequenching omics approaches to translate an altered microbial composition towards health benefits AF-18143 – Measurement of gut healthTU-18001 – Gezonder binnenklimaat door inzet plantenTU-18012 – Implementatie interventies bij intramurele zorginstellingen en horecaTU-18037 – Sleutelprocessen in productie plantenstoffen voor food, farma en exotenTU-18042 – Een groene tuin, een gezonde tuinTU-18047 – Businesscase Planten voor een prima binnenklimaatTU-18134 – Prettig groen wonen – huren met groen als buren2018AF-17014 – CulturedAF-17048 – Positieve gezondheidseffecten van GABA in aardappel en tomaatAF-17064 – Dieetinterventie met een elementaire toetsAF-17067 – Prebiotica en stoelgangAF-17068 – Effecten van maternale insuline resistentie en hyperglycmie tijdens zwangerschapAF-17107 – Agrifoodmonitor 2.02017TKI1601P01 – WoW – Well on modern bread wheatAF-16012 – Nutrition to improve quality of life of IBS patientAF-16035 – PhenFlex-based resilience as measure for health effects of dietAF-16060 – Sesame open: unlocking the potential of organic sesame AF-16073 – Groente als ingrediëntAF-16098 – Gezonde schoollunch AF-16187 – Novel dual species fermented dairy foods and formulas with enhanced functionalityAF-16204a – Gezondheid voor mens en dier door systeemverandering in de pluimveehouderijAF-16503 – Protein prostateAF-16504 – Anabolic properties of plant-based proteinsAF-16505 – Perceivable benefitsAF-16507 – Healthy and sustainable diets TU-1604-012 – Conjuctanalyse en modelleren visuele aspecten sierteeltproductenTU-1604-050 – Groene gezonde studentenTU-1605-054 – Ouders verleiden; ouders activeren groenten en fruit mee te geven naar school2016AF-14510 – Casein and recoveryAF-15206 – ProMuscle in de praktijk AF-15216 – Improved quality of personalized food objectsAF-15262 – Personalized Nutrition and Health AF-15269 – Future proteins: nutritional quality and bio-functional activity AF-15502 – Mitochondrial healthAF-15503 – Evolutionary trade-offsAF-15504 – Smooth bite for all AF-15505 – Sharp-BasicTU-1509-026 – Nieuwe snackgroenten voor nieuwe eetmomenten2015AF-14265 – Voeding slim thuisAF-14304 – Functional food mondspray met ovomucineTU-KV-1409-012 – Groen voor grijsTU-KV-1409-013 – Groene gezonde ziekenhuizen
2021LWV20.041 – Streptococcus suis in beeld: samen naar een gezondere varkenshouderijLWV20.133 – FUNCTILIGHT – Functional light provision for broilers and layer pullets to promote welfare, health and performanceLWV20.143 – Oorzaken en oplossingen vangletsel & ketenletselLWV20.173 – Vitale VarkenshouderijLWV20.211 – Boer en Burger: dialoog & verbindingLWV20.274- Versnelling verduurzaming van de melkgeitenhouderijLWV20.292 – Een goede start voor jonge konijnen en jonge konijnenhouders 2020LWV19032 – System innovation in broiler rearing to improve overall sustainabilityLWV19049 – Vital Chick ChainLWV19064 – Breeders In Technology (BITe)LWV19081 – Risico Vogelgriep: relatieve rol van insleeproutes en bioveiligheidLWV19096 – Realtime Monitoring Emissies Pluimveehouderij (Meten = Weten)LWV19161 – Insect products as health promoter in poultry and pig feedLWV19175 – Improving low-protein diets to prevent behavioural problems in pigsLWV19222.05 – Beheer eikenprocessierupsLWV19225- Varkens Kompas – Varkenshouders op koers met gezonde, vitale varkensLWV19253 – Microalgen ter verbetering gezondheid jonge dierenLWV19256 – Toekomstbestendige en verantwoorde zuivelsector2019AF-18022 – To control coccidiosisAF-18031 – Verlagen endotoxine-uitstoot bij vleeskuikensAF-18053 – Familievoer(en): transitie naar een innovatief voerconceptAF-18091 – Trager groeiende vleeskuikens: Op weg naar integraal duurzaam dierenwelzijnAF-18096 – Een gezond klimaat voor dier, mens en omgevingAF-18112 – Beheersing van Campylobacter in de pluimveeketen 2.0AF-18119 – 1H4F-HEVentie: Hepatitis E virus intervention in primary pig productionTU-18109 – Bacillus thuringiensis diagnostiek2018AF-17023 – Greenwell: Greening animal welfare in the broiler chainAF-17059 – 1H4F-BIT-MAP: Biggen In TransitieAF-17060 – 1H4F- Duurzame beheersing van kiemgetal in geitenmelk2017AF-16022 – Breed4Food AF-16138 Multi-analyt diagnostic methods to detect food pathogensAF-16067 – Smart tools voor vitale varkensAF-16141 – Rapid at-line detection of environmental Listeria AF-16160 – 1H4F-Safer Food with Big DataAF-16161 – 1H4F-Risk-based monitoring van Toxoplasma gondii- en Trichinella spp.-infectiesAF-16162 – 1H4F-Biomarkers voor welzijn van melkveeAF-16173 – Early nutrition and feather pecking behaviour in mature laying hensAF-16174 – Energy evaluation of fish feedsAF-16178 – Insecten als innovatieve veevoerconceptenAF-16182 – Innovatief integraal houderijsysteem voor zeugen, biggen en vleesvarkens AF-16183 – 1H4F-Lactatie op maatAF-16185 – 1H4F-Kansen voor het kalf in de ketenAF-16602 – Partnership DSM-STWTU-1605-010 – Ecofysiologisch gedrag en risicobeoordeling Listeria monocytogenes TU-1605-112 – Nieuwe veilige gewassen uit de kas2016AF-15203 – Healthy bones AF-15220 – Borgen van de veiligheid van insectenAF-15221 – Duurzame Zuivelketen 2.0 AF-15223 – 1H4F-Vitaal en gezond kalf in een duurzame kalverhouderij AF-15225 – 1H4F-Fight FLU! Vogelgriep: introducties voorkomen, impact verminderenAF-15227 – 1H4F-Integrale aanpak Streptococcus suis-infecties varkenshouderijAF-15234 – Gezondheid en welzijn van parkgehuisveste konijnenAF-15257 – Breeders in balanceAF-16053c – Opfokzeugen in opleiding2015AF-14225 – Voorspellen mycotoxinen in granen
2021LWV20.038 – Selectie, stabilisatie en verwerking van voedselreststromen naar toepassingen in voedselLWV20.102 – Insectenteelt op wettelijk niet-toegestane reststromenLWV20.110 – PRO-RISKFEEDLWV20.147 – RENEW – Circulair ketenontwerp voor Eco-feedLWV20.168 – Safe and save water part 2 – The case on ListeriaLWV20.297 – Sustainable Plant Fractionation 2020LWV19026 – Fibre-protein interactions for nutritional rich beveragesLWV19027 – PlantPROMISE: Plant PROtein Meat alternatIveS using ExtrusionLWV19063 – Mycotoxin prediction with hyperspectral imagingLWV19091 – Voedsel-en voederveiligheid en valorisatie van nieuwe en wettelijk beperkte reststromen voor diervoederLWV19099 – Borgen van de veiligheid van insectenLWV19109 – Maintaining quality of seeds, nuts and their derived products – optimizing transport conditionsLWV19125 – hOrganoid for animal-free food hazard identification analysisLWV19128 – One Health For Meat Products (vervolg)LWV19172 – Mild solutions 4 fungiLWV19176 – Pork Quality and Safety Assessment Tools (PorQSAT)LWV19200 – Prebiotics from plant kingdom side streamsLWV19212 – Bio-purification of plant proteinsLWV19213 – Food Contact Thin Walled Injection Moulded All PLA PackagingLWV19236 – Strategies to diminish astringency of plant proteinsLWV19240 – Understanding and measurement of fruit qualityLWV19245 – Verpakkingen vs. VerliezenLWV19252 – Dutch initiative for evaluation and quality assurance of fast methods in food safety testingLWV19289 – Enhancing sustainable and safe protein production in Insects through Next Generation Sequencing (InsectNGS)2019AF-18029 – Verwerkingsfactoren pesticiden in diervoedingAF-18042 – Sustainable polysaccharide/protein-rich ingredients from natural and mild treatmentsAF-18059 – Proteins on steel: science based solutions for foulingAF-18070 – Non-animal predictions of the behaviour of chemicals in the bodyAF-18094 – Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteitAF-18124 – Valorization of licorice root by-product for safe natural antimicrobialsTU-18098 – Fresh on demandTU-18039 – Kennis- en modelkoppelingen voor borging voedselveiligheid2018AF-17038 – Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteitAF-17101- Protein functionality II: stability of highly concentrated protein2017AF-16002 – Optimalisatie raffinage plantaardige oliën en vettenAF-16008 – Going bananas – Waar komt die banaan vandaan?AF-16051- Ketenbreed kwaliteitsonderzoek uienAF-16091 – Snelle on-site screening op authenticiteit van oliën, vettenAF-16094 – LC-MS-methoden voor detectie voedselallergenen AF-16506 – Sustainable ingredientsAF-16508 – Design and sensory perception of multi-scale food structures fabricated by 3D printing2016AF-15212 – Oppervlaktebesmettingen in de levensmiddelenindustrieAF-15235 – Duurzaam ingevroren en smaakvolAF-15240 – Interactieve bewaarsystemen voor aardappelenAF-15507 – Heterogenity in spores of food spoilage fungiAF-16054 – Geheim van tetrodoxine in Nederlandse schelpdieren 2015AF-14329 – Veilige valorisatie van slachtbijproductenTU-KV-1406-031 – GreenCHAINge