2020 KoM20008 Verbreding praktijktoepassing IPM-vogelmijt
2021LWV20.286 True Price – Van inzicht naar actie2020LWV19082 Dicht-bijvangstLWV19110 SOLVE (SOLutions in consumer behaViour to rEduce plastic waste from food&drink industry)LWV19146 FLOREX: innovatie & participatie in consumentenonderzoek voor de sierteeltsector2019AF-18007 Implementatie interventies eetomgeving op het werkAF-18041 Naar gezonde en duurzamere winkelsAF-18051 Echte en eerlijke prijs duurzame producten AF-18060 Transparant gezond en duurzaamTU-18104 Echte en eerlijke prijs duurzame productenTU-18111 De waarden van groenten en fruit2018AF-17005 Breaking habits for the betterTU-17005 Methode milieufoodprint tuinbouwproducten2017 AF-16096 Smart food intake AF-16106 Food, value and impact AF-16193 Voedseleducatieplatform: alle kinderen voedselvaardig AF-16201 Trusted sourceAF-16205b Business Policy Intelligence AF-16205a Economische informatievoorziening TU-KV1605-068 Market intelligence voedingstuinbouw 2.0 TU-1605-096 Food, value and impact TU-1605-140 Continuous improvement of sustainability of agro products 2016AF-15291 Houdbaarheid begrepen; intelligent schapbeheer in retail TU-1509-046 Benefits of nature2015AF-14318 CARVE: Ketenaanpak reduceren voedselverliezen en voedselverspilling
2021LWV20.024 Effects of Human Milk Oligosaccharides in infant and adult nutrition and immune healthLWV20.043 LactasticLWV20.100 Galactose in Early Life Nutrition (GALE)LWV20.107 EXTREAMS – tEXturizing & Taste from side stREAMSLWV20.138 Smaakborging groente en fruitLWV20.155 Quantifying differences in bioavailability of different dietary proteins in older adultsLWV20.165 FucoQuest: The impact of fucosylated human milk oligosaccharides on infant gut microbiome, metabolism and gut functionLWV20.187 ATI-DETOX Modification of functional properties of Amylase Trypsin Inhibitors by REDOX reactions to mitigate pathogenic effectsLWV20.218 Gut Health & Bioactive Peptides (GUT-BIOPEP)LWV20.221 RESTRUCTURELWV20.319 Joining forces during the Covid-19 pandemicLWV20.343 Voedseleducatie Platform 3.0; alle kinderen voedselvaardigLWV20.345 Microbiota veranderingen en modulatie in kankerpatiënten 2020LWV19131 Project ProtOnLWV19138 Reformulated foods & impact on blood glucose and well-beingLWV19150 The impact of protein glycation on dairy protein digestion and post-prandial amino acid absorption kinetics in vivo in humansLWV19222.08 Groen voor zorg: toepassingen voor patiënt en professionalLWV19222.09 Groene schoolpleinen voor een gezonde ontwikkeling van kinderenLWV19286 PROMEPHY: Metabolic fate of plant based proteinsLWV19287 Succesvol herstel na een heupfractuur met een gecombineerde aanpak van voeding en beweging in ouderen: EMPOWER-GR2019Duurzame fruitintroducties beter begrepenAF-18005 Synbiotics to restore microbiota resilience disruption by antibiotic treatmentsAF-18012 Effect of processing on digestion and immunogenicity of proteins in infant nutritionAF-18019 In vivo effects of amylase trypsin inhibitors from wheat in the human gutAF-18141 A view to a cell AF-18069 Immuun-fitheid: interindividuele variatie en identificatie van nutriënten die hierop aangrijpen AF-18072 De vergeten maaltijd: eetbeleving ouderen met dementie in zorginstelling AF-18142 Combining deep sequenching omics approaches to translate an altered microbial composition towards health benefits TU-18001 Gezonder binnenklimaat door inzet planten TU-18012 Implementatie interventies bij intramurele zorginstellingen en horeca TU-18037 Sleutelprocessen in productie plantenstoffen voor food, farma en exotenTU-18042 Een groene tuin, een gezonde tuinTU-18047 Businesscase Planten voor een prima binnenklimaatTU-18134 Prettig groen wonen – huren met groen als buren2018How low can you goAF-17014 Cultured AF-17048 Positieve gezondheidseffecten van GABA in aardappel en tomaatAF-17064 Dieetinterventie met een elementaire toets AF-17067 Prebiotica en stoelgangAF-17068 Effecten van maternale insuline resistentie en hyperglycmie tijdens zwangerschap2017 AF-16012 Nutrition to improve quality of life of IBS patient AF-16035 PhenFlex-based resilience as measure for health effects of dietAF-16060 Sesame open: unlocking the potential of organic sesame AF-16073 Groente als ingrediëntAF-16098 Gezonde schoollunch AF-16187 Novel dual species fermented dairy foods and formulas with enhanced functionality AF-16503 Protein prostateAF-16504 Anabolic properties of plant-based proteinsAF-16505 Perceivable benefitsAF-16507 Healthy and sustainable diets TU-1604-012 Conjuctanalyse en modelleren visuele aspecten sierteeltproductenTU-1604-050 Groene gezonde studentenTU-1605-054 Ouders verleiden; ouders activeren groenten en fruit mee te geven naar school2016Once you pop, you just can’t stop: how mindset rules biology and makes you eatAF-14510 Casein and recovery AF-15206 ProMuscle in de praktijk AF-15216 Improved quality of personalized food objects AF-15262 Personalized Nutrition and Health AF-15269 Future proteins: nutritional quality and bio-functional activity AF-15502 Mitochondrial healthAF-15503 Evolutionary trade-offsAF-15504 Smooth bite for all AF-15505 Sharp-BasicTU-1509-026 Nieuwe snackgroenten voor nieuwe eetmomenten2015Food2Learn: Effect of omega-3 LCPUFA interventionAF-14265 Voeding slim thuisAF-14304 Functional food mondspray met ovomucineTU-KV-1409-012 Groen voor grijs TU-KV-1409-013 Groene gezonde ziekenhuizen
2021LWV20.041 Streptococcus suis in beeld: samen naar een gezondere varkenshouderijLWV20.133 FUNCTILIGHT – Functional light provision for broilers and layer pullets to promote welfare, health and performanceLWV20.143 Oorzaken en oplossingen vangletsel & ketenletselLWV20.173 Vitale VarkenshouderijLWV20.211 Boer en Burger: dialoog & verbindingLWV20.274 Versnelling verduurzaming van de melkgeitenhouderijLWV20.292 Een goede start voor jonge konijnen en jonge konijnenhouders 2020LWV19032 System innovation in broiler rearing to improve overall sustainabilityLWV19049 Vital Chick ChainLWV19064 Breeders In Technology (BITe)LWV19081 Risico Vogelgriep: relatieve rol van insleeproutes en bioveiligheidLWV19096 Realtime Monitoring Emissies Pluimveehouderij (Meten = Weten)LWV19161 Insect products as health promoter in poultry and pig feedLWV19175 Improving low-protein diets to prevent behavioural problems in pigsLWV19222.05 Beheer eikenprocessierupsLWV19225 Varkenskompas – Varkenshouders op koers met gezonde, vitale varkensLWV19253 Microalgen ter verbetering gezondheid jonge dierenLWV19256 Toekomstbestendige en verantwoorde zuivelsector2019Kopverdover pluimveeTransmissie humaan pathogenenAF-18022 To control coccidiosisAF-18031 Verlagen endotoxine-uitstoot bij vleeskuikensAF-18053 Familievoer(en): transitie naar een innovatief voerconceptAF-18091 Trager groeiende vleeskuikens: Op weg naar integraal duurzaam dierenwelzijnAF-18096 Een gezond klimaat voor dier, mens en omgevingAF-18112 Beheersing van Campylobacter in de pluimveeketen 2.0AF-18119 1H4F-HEVentie: Hepatitis E virus intervention in primary pig productionTU-18109 Bacillus thuringiensis diagnostiek2018 AF-17023 Greenwell: Greening animal welfare in the broiler chainAF-17059 1H4F-BIT-MAP: Biggen In TransitieAF-17060 1H4F- Duurzame beheersing van kiemgetal in geitenmelk2017AF-16022 Breed4Food AF-16138 Multi-analyt diagnostic methods to detect food pathogensAF-16141 Rapid at-line detection of environmental Listeria AF-16160 1H4F-Safer Food with Big Data AF- 16161 1H4F-Risk-based monitoring van Toxoplasma gondii- en Trichinella spp.-infectiesAF-16162 1H4F-Biomarkers voor welzijn van melkvee AF-16067 Smart tools voor vitale varkens AF-16173 Early nutrition and feather pecking behaviour in mature laying hensAF-16174 Energy evaluation of fish feeds AF-16178 Insecten als innovatieve veevoerconceptenAF-16182 Innovatief integraal houderijsysteem voor zeugen, biggen en vleesvarkens AF-16183 1H4F-Lactatie op maatAF-16185 1H4F-Kansen voor het kalf in de ketenAF-16602 Partnership DSM-STWTU-1605-010 Ecofysiologisch gedrag en risicobeoordeling Listeria monocytogenes TU-1605-112 Nieuwe veilige gewassen uit de kas2016AF-15203 Healthy bones AF-15220 Borgen van de veiligheid van insecten AF-15221 Duurzame Zuivelketen 2.0 AF-15223 1H4F-Vitaal en gezond kalf in een duurzame kalverhouderij AF-15226 1H4F-Fight FLU! Vogelgriep: introducties voorkomen, impact verminderenAF-15227 1H4F-Integrale aanpak Streptococcus suis-infecties varkenshouderijAF-15234 Gezondheid en welzijn van parkgehuisveste konijnenAF-15257 Breeders in balanceAF-16053c Opfokzeugen in opleiding2015AF-14225 Voorspellen mycotoxinen in granen
2021LWV20.038 Selectie, stabilisatie en verwerking van voedselreststromen naar toepassingen in voedselLWV20.102 Insectenteelt op wettelijk niet-toegestane reststromenLWV20.110 PRO-RISKFEEDLWV20.147 RENEW – Circulair ketenontwerp voor Eco-feedLWV20.168 Safe and save water part 2 – The case on ListeriaLWV20.297 Sustainable Plant Fractionation 2020LWV19026 Fibre-protein interactions for nutritional rich beveragesLWV19027 PlantPROMISE: Plant PROtein Meat alternatIveS using ExtrusionLWV19063 Mycotoxin prediction with hyperspectral imagingLWV19091 Voedsel-en voederveiligheid en valorisatie van nieuwe en wettelijk beperkte reststromen voor diervoederLWV19099 Borgen van de veiligheid van insectenLWV19109 Maintaining quality of seeds, nuts and their derived products – optimizing transport conditionsLWV19125 hOrganoid for animal-free food hazard identification analysisLWV19128 One Health For Meat Products (vervolg)LWV19172 Mild solutions 4 fungiLWV19176 Pork Quality and Safety Assessment Tools (PorQSAT)LWV19200 Prebiotics from plant kingdom side streamsLWV19213 Food Contact Thin Walled Injection Moulded All PLA PackagingLWV19236 Strategies to diminish astringency of plant proteinsLWV19240 Understanding and measurement of fruit qualityLWV19245 Verpakkingen vs. VerliezenLWV19252 Dutch initiative for evaluation and quality assurance of fast methods in food safety testingLWV19289 Enhancing sustainable and safe protein production in Insects through Next Generation Sequencing (InsectNGS)2019Creating products with designed properties through innovative powder-based 3D printing technology AF-18029 Verwerkingsfactoren pesticiden in diervoeding AF-18042 Sustainable polysaccharide/protein-rich ingredients from natural and mild treatmentsAF-18059 Proteins on steel: science based solutions for foulingAF-18070 Non-animal predictions of the behaviour of chemicals in the bodyAF-18094 Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteitAF-18124 Valorization of licorice root by-product for safe natural antimicrobialsTU-18098 Fresh on demandTU18039 Kennis- en modelkoppelingen voor borging voedselveiligheid2018 Use-cases 3D food printingAF-17038 Snelle on-site methoden voor voedselveiligheid en authenticiteitAF-17101 Protein functionality II: stability of highly concentrated protein2017AF-16002 Optimalisatie raffinage plantaardige oliën en vettenAF-16008 Going bananas – Waar komt die banaan vandaan?AF-16051 Ketenbreed kwaliteitsonderzoek uien AF-16091 Snelle on-site screening op authenticiteit van oliën, vettenAF-16094 LC-MS-methoden voor detectie voedselallergenen AF-16506 Sustainable ingredientsAF-16508 Design and sensory perception of multi-scale food structures fabricated by 3D printing2016 AF-15212 Oppervlaktebesmettingen in de levensmiddelenindustrieAF-15235 Duurzaam ingevroren en smaakvol AF-15240 Interactieve bewaarsystemen voor aardappelen AF-15507 Heterogenity in spores of food spoilage fungiAF-16054 Geheim van tetrodoxine in Nederlandse schelpdieren 2015AF-14329 Veilige valorisatie van slachtbijproductenTU-KV-1406-031 GreenCHAINge
AF-EU-20016 | AVANTAF-EU-20018 | FNS-Cloud – Food Nutrition Security CloudAF-EU-20019 | MetroFood-PP: MetroFood Research Infrastructure, Preparatory PhaseAF-EU-20025 | One Health European Joint Programming (One Health EJP) – 2e call projectenAF-EU-20026 | i2ConnectAF-EU-20039 | SPRINTAF-EU-17014 | DiverimpactsAF-EU-17018 | My toolboxAF-EU-17033 | SIMRA Social Innovation in Marginalised Rural Areas AF-EU-16001 | SUCCESS – Strategic Use of Competitiveness towards Consolidating the Economic Sustainability of the European Seafood sectorAF-EU-16005 | NoAW – Innovative approaches to turn agricultural waste into ecological and economic assets AF-EU-16006 | Sim4Nexus AF-EU-16007 | RICHFIELDS: Research Infrastructure on Consumer Health and Food Intake using E-science with Linked Data SharingAF-EU-16008 | REFRESHAF-EU-16010 | MycoKeyAF-EU-16012 | G-TwystAF-EU-15003 | IMPARAS AF-EU-15009 | I3 FoodAF-EU-15026 | OrAquaAF-EU-15027 | SUSFANS : Metrics, models and foresight for sustainable food and nutrition security in Europe AF-EU-14011 | VALERIEAF-EU-14012 | AGRICISTRADEAF-EU-14013 | DIVERSIFYAF-EU-14021 | 2P2F Smartagrifood 2AF-EU-13015 | FusionsAF-EU-13023 | SmartAgriFood – cSpaceAF-EU-13026 | SecurefishAF-EU-13027 | Pick ‘n PackAF-EU-13030 | Foodmetres